Recuperar Dades - Recuperació de Dades
Ondata International

Recuperació de dades de telèfon mòbil i smartphone

Som especialistes en la recuperació de dades de telèfons mòbils, discs durs i sistemes RAID. Podem recuperar dades de qualsevol dispositiu d’emmagatzematge digital què presenti fallades de lògica, mecàniques, electròniques i/o electromecànica.

A mesura què avança la tecnologia mòbil, es fa més accessible i fàcil el maneig i emmagatzematge de les nostres dades des del nostre telèfon mòbil o smartphone.

Els terminals amb els que comptem actualment tenen diferents formes d’emmagatzemar les dades:

  • Targeta SIM (Suscriber Identity Module): Targeta utilitzada per a l’identificació de l’abonat en xarxes GSM. Les targetes SIM predominants en les nostres xarxes GSM es situen al voltant de les 64 KB de capacitat, poguent emmagatzemar fins a 512 KB les de major tamany, aquest tipus de targetes ens permeten emmagatzemar els nostres contactes i, en alguns casos, missatges de text.
  • - Targeta de memòria flash: Molts dispositius mòbils tenen la característica de poder allotjar una targeta de memòria flash per a l’emmagatzematge de dades, normalment és el destí de les fotografies, els fitxers adjunts i els fitxers multimèdia.
  • - Emmagatzematge intern: Tots els smartphones disposen d’un espai per a l’emmagatzematge intern, es tracta d’una memòria flash en la què es troba el sitema operatiu del telèfon, les aplicacions i tots els fitxers què tinguin com a destí configurat aquest tipus de suport (fotografies, vídeos, música, e-mail, etc.). En el cas que el nostre dispositiu estigui greument fet malbé, l’única forma de recuperar les dades consisteix en l’extracció de la seva memòria interna, seguit d’una anàlisi profunda y exhaustiva del comportament del controlador del smartphone, el què ens permetra reconstruir l’estructura original del sistema de fitxers, poguent així recuperar les dades.
Recuperació de dades de telèfon mòbil i smartphone

Aquestes capacitats fan que, de certa manera, les probabilitats de què perdem les dades allotjades en els mateixos augmentin, ja sigui per borrat, mal funcionament o aplicació fallida d’actualitzacions. Conscients d’això, a Ondata International, utilitzem tecnologia punta per a poder accedir a les dades emmagatzemades en els telèfons al màxim nivell de profunditat, arribant a reconstruir l’estructura del sistema de tota classe de dispositius, com per exemple, iPhone3, iPhone4, iPhone5, Samsung Galaxy SII i SIII, HTC, Sony Xperia, etc. amb totes les classes de sitemes operatius (Android, iOS, Blackberry, Symbian OS, Windows Phone, Ubuntu Touch i altres) per a poder recuperar l’informació del vostre terminal incloent fotografies eliminades, missatges de text, xat, configuració del dispositiu i fitxers de vídeo entre d’altres tipus de fitxers.

Consejos

Les noves tecnologies implementades en els dispositius d’emmagatzematge augmenten dia a dia, no només la seva capacitat d’emmagatzematge sinó també la seva seguretat de funcionament. Recomanem, malgrat tot, que sistematicament es realitzin còpies de seguretat en els discs durs, sistema RAID o qualsevol altre mitjà d’emmagatzematge en servei. Davant una fallada o una avaria imprevista podrem així recuperar les dades al accedir al sistema de back up.

Si, tot i així, no podeu accedir a les vostres dades, contacteu amb Ondata International INTERNATIONAL abans d’iniciar cap procés de recuperació de dades. Quan les dades són molt valuoses i imprescindibles només una empresa especialitzada en la recuperació de dades de tauletes tàctils, discs durs i sistemes RAID podrà donar-vos una solució amb garanties.

Rambla Catalunya 38, 8º
08007, Barcelona, CATALUNYA, Espanya
Pressupost
gratuït**
*Camps Obligatoris
**Excepte discos manipulats, sistemes raid, telèfons mòbils o tablets
Segueix-nos a
Servei urgent
Recuperem les seves dades
en temps record
Contacte
902 199 490
Barcelona
Madrid
València
Bilbao
Sevilla
A Coruña
Las Palmas
Nosaltres
us diem