Recuperar Dades - Recuperació de Dades
Ondata International

Recuperació de dades de cintes magnètiques

Els dispositius de cinta s’utilitza preferentment com a eina d’emmagatzematge de dades en sistemes backups. Són dispositius molt fiables, però com amb qualsevol altre mitjà d’emmagatzematge també són susceptibles de patir fallades.

Quan es produeix una fallada de l’equip streamer ja sigui durant el procés d’escriptura, de comprovació o de lectura, la cinta por patir danys que inhabilitin l’accés a les dades.

No doni per perduda la seva informació, tenim èxit en la recuperació de dades en la majoria dels tipus de cintes que hi ha al mercat: DAT-DDS (Digital Data Storage), Travan, ADR (Advanced Digital Recording), DLT (Digital Linear Tape), AIT (Advanced Intelligent Tape), LTO (Linear Tape Open), entre d’altres.

Hem recuperat dades de cintes defectuoses, quan es fa malbé una cinta el dany acostuma a ser parcial. Donat que el procés de lectura es freqüencial, l’equip de lectura no podrà llegir les dades més enllà de la part espatllada, malgrat tot, utilitzant les nostres tècniques de recuperació de cintes podrem accedir a aquestes dades.

L’ emmagatzematge en cintes és molt segur, la tecnologia d’emmagatzematge compte amb diversos mètodes de reconeixement d’errors i de correcció d’aquests, per el què ofereix una màxima garantia d’accés posterior a les dades.

En general disposarem d’un software especial, per a poder realitzar còpies de seguretat senzilles, que comprimeix les dades, omple les cintes d’una manera òptima i disposarà d’un assistent per a l’administració de les diferents cintes. La vida d’una cinta pot arribar a ser molt llarga, (DDTapve IV pot utilitzar-se fins a un milió de vegades). Tot i així, es produiran errors i es podrà perdre les dades en molts casos por errors humans, ens han arribat cintes per a recuperar per:

  • Funcionament incorrecte de l’equip de backup.
  • Gravació sobre cintes no protegides contra sobreescriptura.
  • Cintes que s’han reutilitzat en excés, quan ja presentaven fallades.
  • No es pot llegir la informació en una altra màquina i no es disposa de l’original.

A més dels serveis de recuperació, també oferim un servei de bolcatge de dades de cintes.

Cintes HP, Sony y Dell
Rambla Catalunya 38, 8º
08007, Barcelona, CATALUNYA, Espanya
Pressupost
gratuït**
*Camps Obligatoris
**Excepte discos manipulats, sistemes raid, telèfons mòbils o tablets
Segueix-nos a
Servei urgent
Recuperem les seves dades
en temps record
Contacte
902 199 490
Barcelona
Madrid
València
Bilbao
Sevilla
A Coruña
Las Palmas
Nosaltres
us diem