Recuperar Dades - Recuperació de Dades
Ondata International

Consells en cas de pèrdua de dades

  • MANTINGUEU LA CALMA, quan ocorre una pèrdua de dades, el vostre millor aliat és la calma.
  • APAGUEU EL VOSTRE EQUIP, qualsevol manipulació suposaria augmentar els riscos per a recuperar la informació emmagatzemada.
  • NO UTILITZEU EINES CASOLANES, la instal·lació de qualsevol sistema operatiu podria reescriure sobre el vostre disc dur, agreujant la situació de les vostres dades danyades.
  • MAI OBRIU EL DISC DUR. Un disc només s’ha d’obrir amb mitjans tecnològics avançats, tecnologia que només una empresa especialitzada pot oferir. Assegureu-vos que l’empresa a la què acudiu disposa d’una càmera neta. Només amb ella és possible manipular el suport amb la màxima seguretat i les millors condicions.
  • Si aneu a utilitzar un SOFTWARE de recuperació de dades, assegureu-vos que és VÀLID per al vostre problema, doncs no sempre un software és efectiu per a recuperar dades en tots el casos de pèrdua de fitxers i davant un cas complicat pot empitjorar la situació del seu disc danyat.
  • NOMÉS UNA EMPRESA ESPECIALITZADA en la recuperació de dades pot oferir-vos serveis amb les màximes garanties de recuperació. Eviteu la manipulació de tercers, estalviarà riscos, temps i diners.

Que el seu disc dur no viatgi més d’allò necessari! Ondata International amb delegacions a Barcelona, Madrid, Lisboa, Roma, Londres i Paris, garanteix als seus clients una recuperació d’arxius professionals.

Rambla Catalunya 38, 8º
08007, Barcelona, CATALUNYA, Espanya
Pressupost
gratuït**
*Camps Obligatoris
**Excepte discos manipulats, sistemes raid, telèfons mòbils o tablets
Segueix-nos a
Servei urgent
Recuperem les seves dades
en temps record
Contacte
902 199 490
Barcelona
Madrid
València
Bilbao
Sevilla
A Coruña
Las Palmas
Nosaltres
us diem