Recuperar Dades - Recuperació de Dades
Ondata International

Recuperació de dades de taulet

Som especialistes en la recuperació de dades de tauletes tàctils, discs durs i sistemes RAID. Podem recuperar dades de qualsevol dispositiu d’emmagatzematge digital què presenti fallades de lògica, mecàniques, electròniques i/o electromecànica.

La comoditat a l’hora d’utilitzar les nostres dades oferida pels dispositius de mà com les tauletes tàctils, fa que cada dia sigui més freqüent, ja sigui per borrat, per fallada del dispositiu o per dany físic, entre d’altres raons, la pèrdua de dades emmagatzemades en aquestos.

La tendència de la tecnologia a fabricar els productes de la forma més compacta possible ens dóna com a resultat el trobar-nos amb tauletes tàctils que distribueixen l’informació de formes molt diverses, ja sigui per raons d’espai físic o de velocitat de processament de dades.

Formes d’emmagatzemar les dades

  • Targeta SIM (Suscriber Identity Module): Targeta utilitzada per a l’identificació de l’abonat en xarxes GSM. Les targetes SIM predominants en les nostres xarxes GSM es situen al voltant de les 64 KB de capacitat, poguent emmagatzemar fins a 512 KB les de major tamany, aquest tipus de targetes ens permeten emmagatzemar els nostres contactes i, en alguns casos, missatges de text.
  • Targeta de memòria flash: Molts dispositius mòbils tenen la característica de poder allotjar una targeta de memòria flash per a l’emmagatzematge de dades, normalment és el destí de les fotografies, els fitxers adjunts i els fitxers multimèdia.
  • Emmagatzematge intern: Totes les tauletes tàctils disposen d’un espai per a l’emmagatzematge intern, es tracta d’una memòria flash en la què es troba el sitema operatiu de la tauleta tàctil, les aplicacions i tots els fitxers què tinguin com a destí configurat aquest tipus de suport (fotografies, vídeos, música, e-mail, etc.). En alguns dispositius es poden trobar en format SSD disposat en RAID 0 amb la finalitat d’incrementar la velocitat d’accés a les dades.

Recuperar les dades de la tauleta tàctil

En el cas que el nostre dispositiu estigui greument fet malbé, l’única forma de recuperar les dades de la tauleta tàctil consisteix en l’extracció de la seva memòria interna, seguit d’una anàlisi profunda y exhaustiva del comportament del controlador de la tauleta tàctil, el què ens permetrà reconstruir l’estructura original del sistema de fitxers, poguent així recuperar les dades.

Degut a la complexitat a l’hora d’abordar una recuperació des d’una tauleta tàctil, a Ondata International, tenim el personal i la tecnologia escaient per ajudar-vos a recuperar les dades perdudes del vostre iPad, iPad2, Galaxy Tab, Sony Xperia Tablet Z, Lenovo ThinkPad i d’altres, arribant a poder extreure les vostres imtages, correus, vídeos, missatges i bases de dades inclús de dispositius greument danyats fisicament.

Recuperació de dades de tauletes

Consells

Les noves tecnologies implementades en els dispositius d’emmagatzematge augmenten dia a dia, no només la seva capacitat d’emmagatzematge sinó també la seva seguretat de funcionament. Recomanem, malgrat tot, que sistematicament es realitzin còpies de seguretat en els discs durs, sistema RAID o qualsevol altre mitjà d’emmagatzematge en servei. Davant una fallada o una avaria imprevista podrem així recuperar les dades al accedir al sistema de back up.

Si, tot i així, no podeu accedir a les vostres dades, contacteu amb Ondata International abans d’iniciar cap procés de recuperació de dades. Quan les dades són molt valuoses i imprescindibles només una empresa especialitzada en la recuperació de dades de tauletes tàctils, discs durs i sistemes RAID podrà donar-vos una solució amb garanties.

Rambla Catalunya 38, 8º
08007, Barcelona, CATALUNYA, Espanya
Pressupost
gratuït**
*Camps Obligatoris
**Excepte discos manipulats, sistemes raid, telèfons mòbils o tablets
Segueix-nos a
Servei urgent
Recuperem les seves dades
en temps record
Contacte
902 199 490
Barcelona
Madrid
València
Bilbao
Sevilla
A Coruña
Las Palmas
Nosaltres
us diem