Recuperar Dades - Recuperació de Dades
Ondata International

Empresa especialitzada en recuperació de dades

Les grans empreses i multinacionals només confien en el líder en recuperació de dades… i vostè?

Les tecnologies de la informació han evolucionat molt fins el punt de ser omnipresents en el mon empresarial i quasi en el personal. Avui dia es generen diàriament enormes quantitats d’informació, tant escrita com audiovisual. En qualsevol cas el suport documental acaba sempre sen una unitat magnètica de discs durs i altres suports informàtics.

La informació generada diàriament és molt valuosa així com també la informació antiga és igualment valuosíssima. L’alta qualitat dels dispositius informàtics i els medis que han invertit les empreses en protegir les seves dades mitjançant sistemes redundants, còpies de seguretat, etc. permeten garantir certa seguretat en la disponibilitat de la informació.

No obstant això, hi ha amenaces molt series que no tot el mon ha percebut com a tals, que poden comportar, i de fet ho fan, la pèrdua de l’accés a la informació: tempestes, canvis climàtics, pujades de tensió, virus, sabotatge, errades electròniques i o mecàniques dels dispositius o errades en els backups, entre altres.

Les empreses i particulars haurien de tenir en consideració el com protegir-se d’aquests elements per minimitzar la seva presencia i la seva possible influencia negativa en els equips informàtics que tenen en ús.

Ondata facilita assessorament dirigit a la prevenció de possibles incidències, fins i tot, dona instruccions precises de quines passes cal seguir en cas de produir-se una avaria per la recuperació de les dades dels suports informàtics.

Rambla Catalunya 38, 8º
08007, Barcelona, CATALUNYA, Espanya
Pressupost
gratuït**
*Camps Obligatoris
**Excepte discos manipulats, sistemes raid, telèfons mòbils o tablets
Segueix-nos a
Servei urgent
Recuperem les seves dades
en temps record
Contacte
902 199 490
Barcelona
Madrid
València
Bilbao
Sevilla
A Coruña
Las Palmas
Nosaltres
us diem