Recuperar Dades - Recuperació de Dades
Ondata International

Recuperació de dades de disc dur

Els discs durs són els dispositius d’emmagatzematge de dades per excel·lència. De gran capacitat i molt fiables son utilitzats com a dispositiu de memòria en ordinadors fixes, portàtils, servidors, sistemes RAID i avui dia també ja en telèfons mòbils, televisors, consoles de vídeo jocs, gravadores de DVD, PDA i reproductors MP3.

Els fabricants s’han esmerat dia a dia i son una petita meravella tecnològica a preus molt assequibles. Actualment, al comprar un disc, el GB de memòria te un cost inferior a 1 euro. Ja hi ha discs durs disponibles de més de 3 TB. Entre les seves especificacions es conte que els fabricants superen el que te un error propi irrecuperable de lectura de menys de < 1 BIT per cada 1020 bits llegits.

Discos durs espatllats

No obstant això, encara l’error de lectura es molt baix per l’increïble funcionament operatiu del sistema d’escriptura i lectura amb sistemes de correcció inclosos, es produeixen avaries com en qualsevol altra dispositiu electrònic o mecànic.

Quan això succeeix perdem accés a les dades. Els equips estan sotmesos a grans variacions de temperatura, variacions de tensió, cops, atacs de virus, sabotatges, incendis, inundacions, formatatges, etc. que originaran avaries electromecàniques i impediran l’accés a les dades.

Discos durs espatllats

Com recuperem les dades

Una de les eines que porten incorporades els discs durs i que en poques ocasions utilitzem es la SMART (Self-Monitoring Analysis and Reporting Technology). Amb la SMART i amb un petit programa instal·lat a la nostra màquina podem saber en tot moment l’estat del suport, temperatura de funcionament actual, errors de lectura o escriptura que s’han produït en la vida del disc dur, gir del motor i un llarg etcètera de paràmetres controlables en temps real des de el nostre ordinador i que permetran en un futur predir amb fiabilitat l’error del suport y realitzar copia de les dades en un suport diferent.

Hem desenvolupat diferents tècniques per accedir a les dades perdudes per cada una de les variades avaries. Canviem components defectuosos, parts mecàniques amb mal funcionament, caps de lectura escriptura, accedim als plats magnètics en “cámara Limpia Clase 100“, modifiquem els paràmetres d’ajustos de tot el dispositiu i reconstruïm les taules i les FAT per recuperar les seves dades.

Models de discs durs

Treballem amb la majoria dels fabricants. Recuperem dades de discs durs Seagate, Maxtor, Quamtum, IBM, Toshiba, Western, Digital, La Cie, Hitachi, Iomega, Compaq, etc. que operen sobre diferents sistemes operatius com MS-DOS, Windows, Macintosh, Novell, AS4400, LINUX, entre altres.

Dispositius d'emmagatzematge

discos durs discos SSD disquets sistemes RAID NAS cintes DAT disc Bernoulli 1/4" discos Zip discos JAZ discos SYQUEST CD CDRom DVD pen drive smartphones telèfons mòbils tauletes tàctils SD MicroSD SmartMedia Compact Flash Micro Drive Memory stick

Sistemes operatius

MS-DOS Windows 3.11 Windows 95 Windows 98 Windows ME Windows XP Windows 7 Windows 8 Windows 10 Windows NT Server Windows 2000 Server Window Mobile Android iOS Symbian sistemes RAID Server Novell Netware AIX UNIX XENIX LINUX RS 6000 AS400 IBM Sistemes DEC PICK Sistemes 36 MAC

Rambla Catalunya 38, 8º
08007, Barcelona, CATALUNYA, Espanya
Pressupost
gratuït**
*Camps Obligatoris
**Excepte discos manipulats, sistemes raid, telèfons mòbils o tablets
Segueix-nos a
Servei urgent
Recuperem les seves dades
en temps record
Contacte
902 199 490
Barcelona
Madrid
València
Bilbao
Sevilla
A Coruña
Las Palmas
Nosaltres
us diem