Recuperar Dades - Recuperació de Dades
Ondata International

Recuperació de dades de targeta de memòria

Recuperació fotos esborrades o perdudes

Ondata International pot recuperar fotos d’unitats d’emmagatzemat extraïbles com poden ser les targetes de memòria de les càmeres digitals.

Amb el progrés de les noves tecnologies, les càmeres fotogràfiques de carret s’han quedat totalment obsoletes, i han estat substituïdes per les sofisticades càmeres digitals. Aquestes màquines emmagatzemen les fotografies en diferents unitats extraïbles com poden ser:

  • Compact Flash
  • Micro Drive
  • Memory stick
  • Smart Media
  • Secure Digital (SD)
  • MiniSD
  • MicroSD
  • Flash Memory
Recuperació de dades de targetas de memòria.

Posteriorment aquestes fotos es passen a l’ordinador i algun cops s’imprimeixen (molt poques vegades, la veritat). Però altres cops, el dispositiu d’emmagatzematge es borra o s’espatlla no deixant veure o accedir a les fotografies. Aleshores necessitarem d’experts en recuperar dades d’aquest tipus de dispositius a fi de poder recuperar les fotografies del mateix.

Abans, el carret es podia velar, i en aquest cas ja no es podien recuperar les fotografies de ninguna manera. Malgrat tot, avui en dia, encara que s’espatlli la targeta de memòria, existeixen empreses de recuperació de dades com Ondata International que amb la utilització de hardware i software especialitzat aconsegueixen extraure les fotos que havien en la unitat de memòria espatllada. La recuperació de fotografies de la targeta té com a resultat fotografies de la mateixa qualitat que haguessin tingut en el cas de no haver-se produït cap fallada.

Per assegurar la recuperació de les fotografies és important no realitzar o guardar altres fotografies al damunt, ni intentar recuperar la informació per el vostre compte ja què es podria danyar més el dispositiu, fins al punt que no es pugui realitzar una recuperació de dades complerta o inclús què no es pugui recuperar ninguna fotografia.

Les noves tecnologies implementades en els dispositius d’emmagatzematge augmenten dia a dia no només la seva capacitat d’emmagatzematge sinó també la seva seguretat de funcionament. Us recomanem, malgrat tot, que sistemàticament es realitzin còpies de seguretat de les targetes, discs durs, sistemes RAID o qualsevol altre medi d’emmagatzematge en servei. Davant una fallada o averia imprevista podrem així recuperar les dades al accedir al sistema de back up.

Si malgrat això no podeu accedir a les vostres dades, contacteu amb Ondata International abans d’iniciar cap procés de recuperació de dades. Quan les són molt valuoses i imprescindibles només una empresa especialitzada en recuperació de dades de discs durs i sistemes RAID podrà donar-vos una solució amb garanties.

Rambla Catalunya 38, 8º
08007, Barcelona, CATALUNYA, Espanya
Pressupost
gratuït**
*Camps Obligatoris
**Excepte discos manipulats, sistemes raid, telèfons mòbils o tablets
Segueix-nos a
Servei urgent
Recuperem les seves dades
en temps record
Contacte
902 199 490
Barcelona
Madrid
València
Bilbao
Sevilla
A Coruña
Las Palmas
Nosaltres
us diem